Često postavljana pitanja

Šta je DobraCena.rs?

DobraCena.rs je sajt namenjen oglašavanju potpuno novih proizvoda, polovnih stvari, usluga ili bilo čega što, bilo fizička ili pravna lica, imaju da ponude ili traže.

Da li je oglašavanje besplatno?

Postavljanje običnih oglasa je potpuno besplatno! Pored običnog oglašavanja, postoji i mogućnost plaćenog promovisanja oglasa, kao što su zadržavanje oglasa na vrhu kategorije ili potkategorije (top oglas) 7 dana, ekskluzivnog oglasa 3 dana, kao i isticanje oglasa u odnosu na druge, obične oglase.Postoji mogucnost korišćenja I drugih paketa ( za pravna I fizička lica ) koji se naplaćuju.

Koliko traje moj oglas?

Vaš oglas ostaje najduže 30 dana, ili sve dok ga sami ne obrišete .U slučaju da koristite mogućnost obnove oglasa,njegovo važenje se produžava na jos 30 dana.

Kako da se registrujem na dobracena.rs?

Registracija je laka i obavlja se prilikom postavljanja prvog oglasa. Neophodna je da bi Vam kasnije omogućila da lako pronađete svoje oglase, menjate ih ili brišete. Polje za registraciju se nalazi u gornjem desnom uglu. Za registraciju je neophodno da unesete svoju e-mail adresu i izaberete lozinku. Sistem će Vam zatim na vašu e-mail adresu poslati registracioni e-mail, koji sadrži link na koji treba da kliknete. Za slučaj da vam registracioni e-mail ne stigne, proverite spam folder. Po kliku na link u registracionom e-mailu, registracija je završena i možete postavljati oglase.

Kako da postavim oglas?

Klikom na dugme Objavi oglas u desnom gornjem delu bilo koje stranice, počinje proces postavljanje oglasa. Najpre će Vam se otvoriti stranica za logovanje. Ako se još niste registrovali,neophodno je da to uradite. U novootvorenom prozoru treba da se ulogujete kombinacijom korisničkog imena i lozinke, a zatim prelazite na postavljanje oglasa. Možete izabrati kategoriju, potkategoriju, uneti Vaše ime i prezime,broj telefona,kao I e-mail adresu.Možete uneti i slike jer one privlače posete i samim tim povećavaju uspeh Vašeg oglasa. 

Kako da izvršim promene u svom nalogu ili oglasu?

Prijavljivanjem I ulaskom na Vaš profil imate mogućnost da nadjete oglase u delu  Moji oglasi. Pored svakog oglasa je link koji vodi na stranicu portala na kojoj je on vidljiv za druge korisnike. Oglase možete brisati ili menjati klikom na odgovarajuća polja u desnom uglu(Izmeni, Obriši). Klikom na tab Moji podaci možete menjati svoje podatke: ime, telefon, e-mail adresu, lozinku.

Kako mogu da pretražujem oglase?

Oglase možete da petražujete tako što ćete kliknuti na odgovarajuću kategoriju u levoj koloni, a zatim na odgovarajuću potkategoriju. Postoji mogućnost I korišćenja pretraživača na vrhu svake stranice gde se pretraga vrši unosom određene kategorije,konkretnog pojma I mesta.

Sta da radim u slučaju da zaboravim lozinku?

Na stranici za logovanje kliknite na link Lozinka zaboravljena. Dobićete dalja upustva na e-mail adresu sa kojom ste se registrovali.

Čemu služi Moj profil?

Profil služi da upravljate svojim oglasima, svojim ličnim podacima i svojim porukama. Preko ove stranice možete aktivirati usluge promocije svojih oglasa (plaćene promocije) ili kreirati svoj DC market.

Kome da se obratim za pomoć u slučaju da imam pitanja?

Najbrži način da nas kontaktirate je preko kontakt forme u donjem desnom uglu svake stranice.

Zašto se slike nisu pojavile, a ja sam ih uploadovao/la?

Slike koje ste uploadovali treba da budu u JPG, PNG ili GIF formatu rezolucije ne manje od 480x320 piksela, maksimalne veličine 10MB, da bi ih portal prihvatio.

Zašto mi nije stigao registracioni e-mail?

Proverite SPAM folder. Moguće je da su e-mail poruke završile tamo. 

Šta su to plaćene promocije oglasa?

Preko strane Moj profil moguće je za svaki oglas izabrati jednu ili više (plaćenih) opcija za promociju: Istaknuti oglas na 30 dana, na vrhu kategorije ili potkategorije itd.Takođe plaćanjem paketa dobijate I niz dodatnih pogodnosti a sve usmereno ka lakšem I uspešnijem obavljanju svoje aktivnosti.Plaćanje se vrši korišćenjem dc kredita. U promotivnom periodu koristite DobraCena.rs potpuno besplatno.

Kako su zaštićeni moji lični podaci?

Vaši lični podaci su potpuno zaštićeni AES enkripcijom a i kontinuirano obavljamo procese koji unapređuju bezbednost. Vaše lične podatke možemo proslediti trećim licima isključivo na vaš zahtev ili na zahtev nadležnog državnog organa.

Šta da radim u slučaju prevare?

Ako Vas je neki korisnik prevario, slučaj morate prijaviti nadležnom organu. Naš tim vam je na raspolaganju za svaku vrstu pomoći.