Bagi 12v 2 motora

25.999,00 RSD

TRENUTNO NEMA NA LAGERUNovi proizvodi mogu za poklonImamo u ponudi dosta različitih modela vozila na akumulator, celu ponudu možete pogledati klikom na DC MARKET sa leve strane u padajućem meniju kad otvorite opciju igračke na akumulator. Cetvorotockas na baterije, model 307, je predvidjen za decu od 3 godine starosti pa navise. Ovaj bagi ima realistican dizajn i podseca na pravi quad . Pogodan je za decu starijeg uzrasta, ali i za mladju decu koja su visa rastom od svojih vrsanjaka.
Dostupna je verzija u crvenoj, plavoj i beloj boji.

Povecajte bezbednost malog vozaca - preporucuje se nosenje zastitne kacige, kao i stitnika za kolena i laktove.
Auto ima bateriju od 12V (2x6V) i dva motora, a pakovanje ukljucuje:
-Vozilo, punjac i bateriju
Karakteristike: -Dimenzije vozila 139x95x90cm-Za uzrast od 3 do 8 god. starosti-Preporuceno maksimalno opterećenje do 35kg
-Motori – dva motora, po jedan za svaki zadnji pogonski točak omogućavaju bolju vožnju po grubljim površinama ili po travi.
-Sirena – na volanu aktiviramo zvuk sirene (kod pojedinih modela u volanu se stavljaju baterije tipa AA koje nisu deo seta i posebno se kupuju).
Molimo Vas da obratite paznju - pre povezivanja treba ukloniti zastitnu plastiku (vidi sliku ispod):


U interesu sigurnosti vašeg deteta, vaše sigurnosti i sigurnosti drugih, treba da u potpunosti razumete preporučene smernice za ovaj tip dečijih igračaka. Ovo vozilo na baterije koristi samo baterije koju su u sklopu kompleta, nikako druge i sa drugačijim karakteristikama. Takođe, vozilo se ne sme koristiti na bilo kojim javnim putevima ili trotoarima. Vozilo bi trebalo koristiti samo na privatnom posedu uz dozvolu vlasnika, a od zaštitne opreme treba detetu staviti kacigu, štitnike za ruke i za kolena. Deca moraju biti pod nadzorom odrasle osobe u svakom trenutku kada se koristi vozilo. To je od suštinskog značaja za bezbednost vašeg deteta. Da bi proizvod dugo trajao sledite uputstva o održavanju i upotrebi istog. Ovo uključuje i informacije o punjenju baterije. Ove i ostale navode mozete naci u "Korisnickom uputstvu". Ako ste i dalje u nedoumici – kontaktirajte nas.
Prikazane slike odgovaraju poslednjim fazama u proizvodnji. Međutim, zbog situacije na trzistu koja se stalno menja, stvarno isporučena roba može neznatno odstupati od slika što se tiče njenog dizajna i boje. Eventualna odstupanja ne uticu na kvalitet proizvoda.

Proizvod se isporučuje u originalnoj kutiji, nenamontiran
Za montažu proizvoda potrebno je oko 30 min.
Od alata su vam potrebni šrafciger i klešta, alat nije deo seta
Montiran proizvod je dostupan samo za lično preuzimanje
Dostava proizvoda se vrši putem brze pošte u roku od 1-2 radna dana, na celoj teritoriji Srbije
Set sadrži vozilo, bateriju/baterije i punjač. Baterije tipa AA koje se kod pojedinih modela stavljaju u volan vozila, nisu deo seta
Proizvod nije za profesionalnu upotrebu

25.999,00 RSD
Postavljen: 30.05.2019. 06:48
Prodavac: decijisvet
Niš
bojanmitic1970@gmail.com
Ocene prodavca
decijisvet
Svi oglasi korisnika
Odustani Kontaktirajte prodavca

Podelite objavu