Dodaj u listu želja

Crevo sa True Touch rukavicom za cesljanje ljubimaca

1.400,- RSD

True Touch rukavica je oduševila sve koji su je probali, a sada je dobila i crevo pa istovremeno možete okupati i očešljati svog ljubimca.
Ukoliko se mučite sa kupanjem ljubimaca ili dajete veliki novac da ga neko drugi kupa, ukoliko mu je još uz to potrebno često češljanje i četkanje, ova spravica će postati vaš saveznik. Sada u isto vreme, bez skidanja rukavice, moći ćete lepo da nasapunjate, isperete i detaljno očešljate svog ljubimca.
Ovo fantastično crevo na sebi ima specijalnu True Touch rukavicu za češljanje. Rukavica nežno češlja zahvaljujući silikonskim iglicama koje ima na sebi. Samim tim ne čupa dlaku kao što to čine obične četke, a kroz nju prolazi mlaz vode i dodatno čitav proces čini prijatnijim. Vašem ljubimcu četkanje ovom rukavicom ne samo da neće smetati, već će mu prijati s obzirom da će imati utisak da ga samo nežno mazite. Silikonske iglice će ga blago masirati i tako poboljšati cirkulaciju, pa ćemu dlaka biti sjajnija i mekša.
Crevo sa rukavicom je jednako dobro kako za kupanje pasa, tako i za kupanje mačaka.
Da kupanje ljubimaca bude lakše i prijatnije i vama i njima, nabavite ovaj fantastičan proizvod po odličnoj ceni od 1300din
*Material: elastomer silikon + ABS + najlon tkanina + ekološki PVC
*Boja: Plava
*Dužina creva: 250 cm
*Pogodno za: psa, mačke, konja i druge kućne ljubimce

1.400,- RSD
Postavljen: 23.04.2020. 04:52
Prodavac: Maksa
Kontaktiraj prodavca
066/5133XXX(prikaži ceo broj telefona) kpejkp@gmail.com
Svi oglasi korisnika

Podelite objavu

Prijavite se na newslatterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama