Dodaj u listu želja

Gimnastika piano - Bebi podloga

2.850,- RSD
Gimnastika piano - Bebi podloga
mogućnost ličnog preuzimanja u Beogradu.
Dostava proizvoda brzom poštom na željenu adresu. Placanje pouzecem
064 40 40 254 (viber/sms/poziv)

Podloga za bebe sa funkcijom piana, radi na baterije.
Živopisnih boja i veselih igračkica koje ce okupirati pažnju Vaših mališana
Namenjeno deci uzrasta 3m
Set ima svoje originalno pakovanje ( kutiju ) , pa je kao takav odličan i za poklon.
2.850,- RSD
Postavljen: 07.09.2020. 08:34
Pozovi / Vidi broj telefona
Odustani
Svi oglasi korisnika

Podelite objavu

Slični proizvodi

2.850,- RSD
Detaljnije
Gimnastika piano - Bebi podloga

Gimnastika piano - Bebi podloga mogućnost ličnog preuzimanja u Beogradu. Dostava proizvoda brzom poštom na željenu adresu. Placanje pouzecem 064 40 40 254 (viber/sms/poziv) Podloga za bebe sa funkcijom piana, radi na baterije. Živopisnih boja i veselih igračkica koje ce okupirati pažnju Vaših mališana Namenjeno deci uzrasta 3m Set ima svoje originalno pakovanje ( kutiju ) , pa je kao takav odličan i za poklon.

2.790,- RSD
Detaljnije
Bebi Podloga za igru "Animal"

Fitch baby - Bebi Podloga za igru "Animal" Bebi podloga za igru sa motivima životinjica i veselih dezena, motivisaće bebu na igranje i hvatanje. Podloga ima veliki mekani prostor za igru,idealna za razvoj motorike kod beba naročito u prvoj godini života. Podloga uključuje različite igračke za istraživanje na luku iznad bebi podloge.   Osnovne karakteristike Uzrast deteta:: 0+ meseciDimenzije:: 83x83x50 cm.

2.690,- RSD
Detaljnije
Bebi Podloga za igru "Zoo Park"

Fitch baby - Bebi Podloga za igru "Zoo Park" Bebi podloga za igru sa motivima životinjica i veselih dezena, motivisaće bebu na igranje i hvatanje. Podloga ima veliki mekani prostor za igru,idealna za razvoj motorike kod beba naročito u prvoj godini života. Podloga uključuje 5 različite igračke za istraživanje na luku iznad bebi podloge.  Podloga se može prati u mašinu.   Osnovne karakteristike Uzrast deteta:: 0+ meseciDimenzije:: 113x99x47 cm.

3.000,- RSD
Detaljnije
Podloga za igru za bebe Safari BERTONI

Podloga za igru za bebe Safari BERTONIZa aktivnu bebu i gimanstiku na udobnoj podloziBeba može da leži na leđima i uživa u igriUpečatljive figurice raznovrsnim bojama pružaju odličnu zabavu i s

2.400,- RSD
Detaljnije
Tvrda Podloga za Povijanje beba Colors BERTONI

Tvrda Podloga za Povijanje beba Colors BERTONIZa brže i lakše povijanje bebePresvučena PVC navlakom radi lakšeg održavanjaDimenzija: 71 cm dužinaDostupna u više dezena

2.999,- RSD
Detaljnije
Podloga za igru bus BERTONI

Podloga za igru bus BERTONI

2.999,- RSD
Detaljnije
Podloga za igru FARY TALE pink BERTONI

Podloga za igru FARY TALE pink BERTONI

2.298,- RSD
Detaljnije
Plišana podloga Patka D799 MEHANO

Plišana podloga Patka D799 MEHANO

2.690,- RSD
Detaljnije
Bebi Podloga za igru "Žabac"

Fitch baby - Bebi Podloga za igru "Žabac" Bebi podloga za igru sa motivima životinjica i veselih dezena, motivisaće bebu na igranje i hvatanje. Podloga ima veliki mekani prostor za igru,idealna za razvoj motorike kod beba naročito u prvoj godini života. Podloga uključuje 3 različite igračke za istraživanje na luku iznad bebi podloge.   Osnovne karakteristike Uzrast deteta:: 0+ meseciDimenzije:: 86x86 cm.

2.590,- RSD
Detaljnije
Bebi Podloga za igru "Baby Lake" 143a

Cangaroo Bebi Podloga za igru "Baby Lake" 143a Proizvod je pogodan za upotrebu kod dece starosti od 0 + meseci. Aktivna gimnastika sa 2 položaja za igranje - na leđima i na trbuhu. Aktivna gimnastika napravljena je od netoksičnih materijala koji su bezbedni za zdravlje beba. Proizvod uključuje 5 visećih igračaka i prostirku sa štampanom skalom od 0 do 70 cm za lako praćenje rasta vašeg deteta. Aktivna gimnastika podstiče razvoj dečije inteligencije, pokretljivosti ruku i stopala, prepoznavanje različitih oblika i boja. Jedna od visećih igračaka je sa muzičkim karakteristikama koje se rade na baterijama - 3 kom.   Osnovne karakteristike Uzrast deteta:: 0+ meseciDimenzije:: 80x60x43 cm.

2.999,- RSD
Detaljnije
Podloga za igru plane BERTONI

Podloga za igru plane BERTONI

2.790,- RSD
Detaljnije
Bebi Podloga za igru "Pink Elephant"

Fitch baby - Bebi Podloga za igru "Pink Elephant" Bebi podloga za igru sa motivima životinjica i veselih dezena, motivisaće bebu na igranje i hvatanje. Podloga ima veliki mekani prostor za igru,idealna za razvoj motorike kod beba naročito u prvoj godini života. Podloga uključuje različite igračke za istraživanje na luku iznad bebi podloge.   Osnovne karakteristike Uzrast deteta:: 0+ meseciDimenzije:: 86x86 cm.

2.690,- RSD
Detaljnije
Bebi Podloga za igru "Funny Ocean"

Fitch baby - Bebi Podloga za igru "Funny Ocean" Bebi podloga za igru sa motivima životinjica i veselih dezena, motivisaće bebu na igranje i hvatanje. Podloga ima veliki mekani prostor za igru,idealna za razvoj motorike kod beba naročito u prvoj godini života. Podloga uključuje 4 različite igračke za istraživanje na luku iznad bebi podloge.   Osnovne karakteristike Uzrast deteta:: 0+ meseciDimenzije:: 113x99x47 cm.

3.490,- RSD
Detaljnije
Bebi Podloga za igru Happy Farm Zelena

Cangaroo Bebi Podloga za igru "Happy Farm" Bebi podloga  sa 3 položaja za igranje - na leđima, na stomak i u sedećem položaju. Set uključuje 30 plastičnih kuglica, mnogo mekih igračaka i uklonjivih lukova za igračke.  Podloga napravljena je od netoksičnih materijala koji su bezbedni za zdravlje bebe. Ima deo za odlaganje kuglica, i funkciju za pretvaranje dela proizvoda u kućicu. Bebi podloga podstiče razvoj dečije inteligencije, pokretljivosti ruku i stopala, prepoznavanje različitih oblika i boja.       Osnovne karakteristike Uzrast deteta:: 0+ meseciDimenzije:: 90x85x48 cm.

3.490,- RSD
Detaljnije
Podloga za igru, Indijanski šator za decu

Podloga za igru, Indijanski šator za decu Proizvod je pogodan za decu preko 1 godine života. Zabavni indijski šator za igru opremljen sa prozorom i vratima sa opcijom otvaranja i zatvaranja. Lagano sklapanje. Torbica za skladištenje je uključena u set.   Osnovne karakteristike Uzrast deteta:: Preko 12 meseciDimenzije:: 100x100x135 cm.

Prijavite se na newsletterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama