15.990,- RSD
14.990,-
RSD
Dan : Sat : Min : Sek
Postavljen: 05.05.2021. 22:09
Pozovi / Vidi broj telefona
Odustani
Svi oglasi korisnika

Podelite objavu

Slični proizvodi

13.999,- RSD
Detaljnije
Intex peščana pumpa za bazen XTR 5.49 M

Peščana pumpa namenjena za održavanje okruglih i četvrtastih bazena dimenzije do 5.49 m dužine ili prečnika. Pored izuzetno visokih performansi protoka od čak 4.5m3/h, peščane pumpe su se pokazale efikasno kada je upitanju ekonomičnost i praktičnost. U zavisnosti od korišćenja, pesak u pumpi je u proseku, potrebno menjati na svakih 5 godina.

13.000,- RSD
Detaljnije
Diasa Solarni grejač montažnih bazena do 7m3 ( 22026 )

Diasa Solarni grejač montažnih bazena do 7m3 ( 22026 ) - Grejači, izmenjivači toplote i toplotne pumpe namenjeni su zagrevanju vode u bazenima i idealni za prelazne periode. - Solarni grejač DPool namenjen je zagrevanju bazena kubikaže do 7m3 uz pomoć sunčeve energije.

17.475,- RSD
Detaljnije
Hlor granulat DPool 25 kg

Hlor granulat DPool 25 kgSredstvo za dezinfekciju vode u bazenima. Šok doza: 10g na 1m3 vode na 30 dana ili po potrebi Održavanje: 3g na 1m3 vode svakog dana

16.990,- RSD
Detaljnije
Solarni tuš 30 L

Solarni tuš 30 L Aluminijska baza, bakreni ventili. Ukupna visina 200 cm, prečnik 16 cm. Transportne dimenzije: 210 x 22 x 22 cm. Transportna težina: 11 kg.Solarni tuš iskorišćava solarnu energiju za proizvodnju tople vode na prirodan i besplatan način *za samo dva sata na suncu možete dobiti vodu na 60 stepeni koja se može mešati sa vodom sa slavine i na taj način, se u toku dana može tuširati više puta u toku dana

16.390,- RSD
Detaljnije
Čistač dna bazena automatic Bestway 58304

Čistač dna bazena automatic Bestway 58304 Pritiskom na dugme, čistač se automatski pokreće. Čistač dna bazena automatic Bestway 58304 je predviđen za bazene mekih zidova i dužine od 457 do 487cm, sa malim protokom. Čistač dna bazena automatic Bestway 58304 ima integrisani pred filter koji skuplja lišće, pesak i druge krupne nečistoće i sprečava da te nečistoće stignu do filtera i začepe ga. Širok sistem sa štipaljkama na donjoj ploči omogućava jednostavan pristup odeljku za otpad, što olakšava njegovo čišćenje.

11.990,- RSD
Detaljnije
Kajak "K2" Explorer Intex

Intex Explorer K2 kajak je sportski i zabavan čamac, sa prilagodjenim dizajnom koji omogućava lak ulazak i izlazak. Svetlo žuta boja i sportska grafika čine kajak veoma vidljivim u vodi. Odličan je za pravo uživanje u jezerima i blagim rekama sa prijateljem, ovaj kajak sportske serije je savršen za dve odrasle osobe. Lagan i kompaktan, ovaj kajak je jednostavan za sklapanje i omogućavaju Vam dobru zabavu. Izrađen od čvrstog vinila,Dva podesiva sedišta na naduvavanje sa naslonom za ledja Brzo naduvavanje čamca kao i izduvavanje omogućeno je Bostonskim ventilom sa obe stranePod na naduvavanje povećava komfor i čvrstinuKrmeno peraje za usmeravanjeSavremeni zivot zahteva aktivan odmor. Bilo da se odmarate pored reke, jezera ili mora, preporucujemo da svakodnevno odvojite malo vremena za voznju kajakom. Uzivacete dok veslima secete vodu, a ujedno ce i vasi misici biti aktivni vise nego da ste u teretani. Bonus je i sto ste na svezem vazduhu. Uzivajte!Materijal:Vinil debljine 0.75mmDva podesiva sedišta na naduvavanje koja se vadeRucice i kanap na prednjem i zadnjem krajuUz kajak dobijate:pumpu(Intex 68614) i aluminijumska veslNosivost:160kg (dve odrasle osobe)Set za krpljenje u slucaju oštecenjaUpozorenje:Ovaj camac nije namenjen spasavanju.Ne ostavljati ga u vodi ili blizu vode kada nije u upotrebi. Ne vucite ga drugim camcem.Pratite sva uputstva za bezbednost i rukovanje koja cete naci u Korisnickom uputstvu i Uputstvu za upotrebu.Nikada nemojte prekoraciti maksimalnu nosivost.Nikada se ne vozite sami u camcu i pazite na vetrove i strujanja koja dolaze sa kopna.Sve osobe u čamcu moraju nositi prsluk za spasavanje.Pazljivo ulazite i izlazite iz camca. Najvecu stabilnost ćete postići ako sednete na sredinu camca.Ukoliko sumnjate da je camac probusen, ne koristite ga.Komore camca se naduvavaju pojedinačno, u skladu sa numeracijom.Ovaj camac nije prigodan za rafting i ekstremne sportove na brzim vodama.Obezbedite stabilnost pravilnim rasporedjivanjem ljudi i tereta.Pratite ove instrukcije kako ne bi doslo do ozbiljnih povreda i utapanja.

12.390,- RSD
Detaljnije
Pumpa za bazen BESTWAY 58389

 Ova pumpa za bazen proizvođača Bestway može da prečisti i do 5 678 L vode po času. Preporučuje se upotreba na bazenima za dvorište prečnika do 488cm. U kombinaciji sa hemijskim sredstvima za prečišćavanje vode u bazenima voda će biti bezbedna za kupanje dece i odraslih.  

12.500,- RSD
Detaljnije
intex-bazen-metalni-okvir-3-05-x-0-76-prism-frame

Prism Frame bazeni (PF) su nadzemni PVC bazeni sive boje sa metalnom konstrukcijom/ramom. Za razliku ES bazena, PF bazen nema prsten na naduvavanje na vrhu, već metalnu konstrukciju/ram koja ga čini jačim od ES bazena. Za ES bazena, PF bazen se instalira prvo spajanjem šipki i postavljanjem PVC korita/linera. pa se tek onda puni vodom. Uz svaki bazen se dobija uputsvo za montažu bazena.SPECIFIKACIJE Bazen sa pumpom Dimenzija bazena: 3.05 x 76 cm Filter pumpa: 220v-240V Namenjeno za uzrast: 6+ godina Kapacitet pumpe: 1250l Kapacitet bazena (do 80% popunjenosti): 4485 l

Prijavite se na newsletterkako biste primali mail sa novim proizvodima i akcijama