Ladolež ljubičasti iz naše bašte domaći organski seme

100,00 RSD

Ladolež ljubičasti iz naše bašte domaći organski ekološki seme
Ipomea purpurea
Prelepa lozica koja se jako brzo širi i ne zahteva puno nege. Cvetovi se otvaraju u rano jutro.
Semena su odgajana u našoj bašti, po principima permakulture i biodinamike. Zemljište je isključivo ručno obrađivano, tretirano je samo prirodnim organskim đubrivom i zalivano bunarskom vodom i kišnicom. Raslo je potpuno prirodno i što je najvažnije sa puno ljubavi.
Cena za 20 semenki je 100 dinara.
Cena za 40 semenki je 150 dinara.
Seme je od poslednje sezone pa je i klijavost odlična.
Uz svaki račun preko 1000 dinara, na poklon dobijate jedno pakovanje čaja koji sami odaberete, a uz račun preko 2000 dinara, dobijate poklon tinkturu i mi snosimo troškove brze pošte za bilo koje mesto u Srbiji.
Pogledajte i naše ostale oglase. Naše oblasti su fitoterapija ili lečenje lekovitim biljem, gajenje organskog, potpuno prorodnog i hemijski ne tretiranog semena, bilja, voća, povrća, pravljenje prirodnih preparata i bio stimulatora.
Šaljemo kurirskom službom po vašem izboru, a moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Beograda. Paket šaljemo istog ili prvog radnog dana. Postoji i opcija slanja vrednosnog pisma, pošiljci je potrebno više dana da stigne, ali je cena poštarine nešto niža, oko 150 dinara. Za slanje u inostranstvo, cena je oko 400 dinara za pakovanje do 100g. Ukoliko nije naglašeno drugačije, šaljemo kurirom danas za sutra.
Otvoreni smo za sva pitanja, pošaljite nam poruku ili nas pozovite i mi ćemo vam odgovoriti u najbržem mogućem roku.


100,00 RSD
Postavljen: 05.07.2019. 06:32
Prodavac: Chaliponga
chalipongaherbs@gmail.com
Ocene prodavca
Chaliponga
Svi oglasi korisnika
Odustani Kontaktirajte prodavca

Podelite objavu