Phantom 4 Pro

201.990,00 RSD
UZ KUPOVINU LETELICE BESPLATNA OBUKA I PODEŠAVANJE LETELICE!
DJI Phantom 4 Pro Letelica (Bez daljinskog upravljača i punjača za baterije).
Ovaj proizvod obuhvata letelicu, kameru, bateriju i propelere. Daljinski upravljač i punjač za baterije se kupuju posebno.
U kutuji dobijate:
Telo letelice (Podrazumeva gimal i kameru)x1
Par propelera x 2
Phantom 4 serije-Inteligentna baterija (velikog kapaciteta) x1
Stega za Gimbal x1
Micro SD kartica (16GB) x1

Kupite letelicu i opremu na rate. Do 12 jednakih mesečnih rata bez kamate sa kreditnim karticama Banca Intesa za online kupovinu.
Najnovija letelica iz porpdice Phantom, Phantom 4 Pro je najbolji dron i dron sa najboljom kamerom na tržištu kompaktnih dronova.
Senzor veličine 1 inč, 22MPix, Mehanički zatvarač, 4K video u 50 FPS, visoke ISO vrednosti bez šuma samo su neke od karaktereistika ovog drona.
Ova kamera u kombinaciji sa senzorima za izbegavanje prepreka i pametnim modovima leta daje vam alat koji će vam u svim situacijama garantovati stabilan i dobar kadar/gotografiju.
Idealan je za snimanje venčanja, muzičkih spotova, za fotografisanje i za sve ostale poslove koje obavljaju manje produkcije, fotografi i free lancer-i.
Letelica se prodaje nova sa garancijom i racunom. Postoji mogućnost besplatnog štelovanja letelice i teoretske i praktične obuke ukoliko lično dodjete po nju.

Za više informacija pozovite, ili nam pošaljite email. Vise informacija o proizvodu pogledajte putem linka.
201.990,00 RSD
Postavljen: 21.08.2019. 11:35
Prodavac: rcshop
Niš
381644242283
Ocene prodavca
rcshop
Svi oglasi korisnika
Odustani Kontaktirajte prodavca

Podelite objavu