Termo presa za šolje - ST210 - Dupla

18.990,00 RSD

Model: ST-210 - dupla za 2 šolje
Snaga: 280w+280w
Voltaža: 220v
Težina: 5.8Kgs
Kontrola: LCD, Automatska kontrola.
Boja: srebrno crna
Sve što Vam je potrebno od prese za štampu šolja se nalazi u ovoj presi, bilo da proizvodite šolje na veliko ili imate dnevnu proizvodnju većeg broja šolja.
Dva grejača za šolje koji se posebno-nezavisno podešavaju i kontrolišu putem savremenog kompjutera, omogućavaju Vam da režim proizvodnje podesite na način koji Vama najviše odgovara. Od toga da uporedo radite dve šolje po istom režimu ili da radite vremenski ili temperaturno po različitim parametrima.
Pored toga presa je modernog dizajna i izgledom će pleniti Vašim proizvodnim ili prodajnim prostorom.

- Date cene su sa uračunatim PDV-omRobu možete poručiti, slanjem poruke preko sajta Dobra Cena, slanjem maila na office@printservices. rs kao i pozivom na br. telefona 0652414820Registracijom i poručivanjem robe putem našeg b2b portala (popunite prijavu na b2b. printservices. rs) dobijate 5% niže cene. Na portal se možete registrovati i poručivati robu ili kao firma ili kao fizičko lice. Ukoliko robu poručujete kao fizičko lice, robu Vam šaljemo kurirskom službom , a plaćanje vršite pouzećem.
Sva roba poručena do 13:30 se šalje istog dana kurirskom službom. Za prese i keramičke šolje za sublimaciju isporuku plaća kupac, za ostali repromaterijal, ukoliko je porudžbina 4800 dinara ili više, cenu isporuke plaća Print services doo.

18.990,00 RSD
Postavljen: 28.06.2019. 05:14
Prodavac: Printservices
office@printservices.rs
Ocene prodavca
Printservices
Svi oglasi korisnika
Odustani Kontaktirajte prodavca

Podelite objavu